top of page

DIENSTEN

Hieronder staat een overzicht met de verschillende dingen die ik voor uw bedrijf zou kunnen betekenen.
Enthousiast geworden? Neem contact op - ik kom graag bij u over de vloer!

Afbeelding van Davey Euwema-2.jpg

SCHRIJVER/REDACTEUR

Legendarisch auteur Stephen King zei ooit: "Als me gevraagd wordt: "Hoe schrijf je?" antwoord ik steevast, "Met één woord tegelijk."

 

Ik begon ooit met schrijven op een persoonlijk blogje. Ik schreef vooral over auto's. Hoe kan het ook anders. Via een stage bij RTV Rijnmond kon ik in 2019 het vak combineren met mijn grootste passie: autosport.

 

Sindsdien verschenen mijn woorden in grote internationale publicaties als Sportscar365, Autosport Magazine, Motorsport Week en Motorsport Monday. Mijn specialiteit: autosport. Door de jaren heen schreef ik over de 24 Uur van Le Mans, FIA World Endurance Championship, Formule 1, IMSA WeatherTech SportsCar Championship, DNRT, DTM en nog veel, veel meer.

 

MOGELIJKHEDEN

-Nieuwsartikelen

- Raceverslagen

- Interviews

- Longreads

- Persberichten

Davey interviewt Mirko Bortolotti voor Sportscar365
(FIA World Endurance Championship, 24 Hours of Le Mans
Circuit de La Sarthe, Frankrijk - juni 2022)

SOCIAL MEDIA

De waarde van het gebruik van social media voor bedrijven in het digitale tijdperk behoeft nauwelijks nog verdere toelichting. Toch gaat voor velen gaat de kennis van platforms als Instagram, Facebook en Twitter niet verder dan af en toe een post de wereld inslingeren. Het spreekt voor zich dat er wel wat meer bij komt kijken dan dat.​

 

Welk soort content werkt het beste voor jouw klanten? Bereik je je volgers en fans wel goed genoeg? Hoe vaak post je - en wanneer? Ik help je graag met het vinden van een antwoord op deze vragen.

 

MOGELIJKHEDEN

- Social media management & strategie
- Content creatie
- Community management

Davey als social media manager in de garage bij Team RaceArt

(Supercar Challenge, Spa Racing Festival
Circuit de Spa-Francorchamps, België - oktober 2022)

20221016Spa-RF-VRM-RB-7016-min_edited.jpg
IMG_20200428_134302_215.jpg

 RADIO

In mijn studietijd kwam ik voor het eerst in aanraking met het medium radio. Sindsdien ben ik er gek op. Ruim vier jaar presenteerde in ik iedere zaterdagavond de Capelse Top 30 op Radio Capelle. Momenteel zit ik zonder vast programma, maar dat zal vast niet lang meer duren. Ik ben een veelzijdige, ervaren, flexibele maar bovenal enthousiaste kracht achter de microfoon.

MOGELIJKHEDEN

- Presentator
- Sidekick
- Nieuwslezer

- Live interviews/verslaggever

Davey presenteert een uitzending op Radio Capelle, 2020

bottom of page