top of page
laptop

LET ME TELL YOUR STORY

Goed schrijfwerk is een van de meest effectieve manieren om je klanten te bereiken en te binden. Ga maar na: je ziet dagelijks honderden teksten in kranten, op billboards of online. Een goed geschreven tekst zet mensen aan het denken.

Als je jouw boodschap de wereld in wil krijgen, dan help ik je hier zeer graag mee. Of het nou een tekst voor je online blog is of een reclametekst, ik lever de woorden waar je naar op zoek bent. Je boodschap is in veilige handen.

Lees hieronder op welke manieren ik jouw bedrijf kan helpen, en neem daarna gerust contact op. 

COPYWRITING

Wil je de aandacht van je doelgroep pakken en ze aanzetten tot het kopen van jouw product of dienst? Dan ben je op zoek naar een copywriter.


WEBTEKSTEN

Niet iedereen is een tekstueel wonder. Dat geeft natuurlijk niet! Iedere ondernemer heeft z'n sterktes en zwaktes. Ik ben bijvoorbeeld hopeloos als het om de cijfertjes gaat.

Ik kan je echter wel heel goed helpen met de teksten op je website. Op zoek naar iemand nodig die productbeschrijvingen voor je nieuwe webshop schrijft? Of wil je juist je klanten en fans op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in je bedrijf, maar heb je geen tijd of zin om dit elke week bij te houden? 

Geen enkel probleem! Ik neem je het schrijfwerk graag uit handen. Dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.


PERSBERICHTEN

In mijn werk als journalist heb ik de afgelopen jaren wel honderden persberichten voorbij zien komen. Een goede relatie met de media in jouw omgeving of branche is van onschatbare waarde. Het persbericht is een van de voornaamste wapens in het arsenaal om dit te bereiken. Het houdt mensen op de hoogte van wat er in jouw bedrijf speelt. Bovendien is het ook nog eens free publicity als de media vervolgens ook met jouw persbericht aan de slag gaat.

Kortom: redenen genoeg om persberichten ook in jouw bedrijf in te zetten. Geen idee hoe? Neem contact op - ik sta voor je klaar.

bottom of page