top of page
DSC_0262.jpg

OVER MIJ

Ik ben 26 jaar oud, geboren en getogen in Rotterdam, waar ik al mijn hele leven woon.

 

Na de middelbare school ben ik aan Hogeschool Inholland Media en Entertainment Management gaan studeren. Daar kwam ik voor het eerst echt in aanraking met het mediavak. Ik ging voor het eerst radio maken en kwam via een stage bij RTV Rijnmond vol in het journalistieke wereldje terecht.

Mijn grote passie is de autosport. Ik volg uiteraard Max Verstappen en de Formule 1 op de voet, maar mijn echte liefde ligt in het endurance racing - het rijden van langeafstandsraces van zes, acht, twaalf of soms zelfs 24 uur. De 24 Uur van Le Mans spant daarin natuurlijk de absolute kroon.

Sinds 2019 ben ik ook werkzaam in deze wereld. Ik begon als redacteur en verslaggever voor het Engelse Motorsport Week en Motorsport Monday. In maart 2022 sloot ik me aan bij het Amerikaanse Sportscar365, een van de meest vooraanstaande onafhankelijke mediabedrijven in de branche. Bovenop het nieuws zitten, dichtbij het vuur zijn en de beste coureurs ter wereld interviewen - what's not to love?

Ik ben een schrijver en een radiomaker in hart en nieren. Ik vertel dolgraag uw verhaal aan uw publiek. Ik ben betrokken, punctueel en sta altijd open om nieuwe dingen te leren en mijzelf te verbeteren.

Enthousiast geworden? Ik ga graag eens met u zitten om te zien wat ik voor u kan betekenen.

bottom of page